Beurs Stand

BEURS STAND
Een beursstand maken met zeecontainers: 
Wil je anders doen dan al die andere bedrijven die een saaie beursstand hebben gemaakt met valse wandjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat ze je niet voorbijlopen, dat je in het oog springt en misschien nog belangrijker, dat iedereen die je stand passeert je bedrijf blijvend herinnert.
Design van je beursstand: 

Hoe pakken wij jouw project aan? Wel, wij zijn een familiebedrijf dus onze aanpak is heel persoonlijk. Je kan langskomen voor een koffie en meteen jouw ideeën op ons laten afkomen. We schetsen het uit op papier, kijken na wat er mogelijk is en leggen je nadien een professioneel design voor. Op basis van dit design gaan we over tot de kostenberekening.

Kostenberekening van je beursstand: 
Het design is rond, nu is het belangrijk om te weten wat je beursstand gaat kosten natuurlijk. We werken alles in detail uit en lijsten de kosten op zodat je niet voor verassingen komt te staan. In dit stadium berekenen we ook de looptijd van je project.
Bouw van je beursstand: 
Nu de kosten gekend zijn van je beursstand, ligt de bal in jouw kamp of je akkoord gaat of niet. Onze prijzen zijn heel competitief daar we alles in-house doen. De ombouw, de installatie van elektriciteit, het schilderen, meubilair bevestigen en dergelijke meer. In onze workshop gaan we voor jou aan de slag!

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten