Container als Tuinhuis

Een tuinhuis maken met zeecontainers: 
Ben je op zoek naar een andere manier om een leuk tuinhuis neer te zetten? Waarom geen zeecontainer laten ombouwen? De structuur van de container is stevig, robuust, en het ziet er cool uit! Niet onbelangrijk, een zeecontainer is waterdicht en je kan hem helemaal aanpassen naar je wensen.
Design van je container tuinhuis: 

Eerst en vooral moeten wij van jou weten wat voor tuinhuis je graag had gehad. Wil je er een raam in? Wil je een propere werkruimte om te sleutelen aan je brommer? Wil je al het tuingerief een mooie plaats geven? Had je graag knappe verlichting gehad en valse wandjes? Alles kan! Op basis van je wensen, simuleren we de container digitaal.

Kostenberekening van je container tuinhuis: 
Het design is rond en nu wil je natuurlijk weten wat het gaat kosten. Elk project is custom-made dus we berekenen voor jouw project specifiek alle kosten. In dit stadium geven we je ook een looptijd mee zodat je een idee hebt wanneer jouw container klaar is.
Bouw van je container tuinhuis: 
Er is een akkoord, dus we starten aan de bouw van je tuinhuis. We plaatsen de container in de workshop en starten met het zware werk; het uitslijpen, lassen, boren en meer. Nadien geven we de container een lakje verf, voorzien hem van elektriciteit en loodgieterij. Vervolgens bouwen we alles in op basis van het design.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten