Container Bar

Een bar maken met zeecontainers: 
Vandaag de dag worden zeecontainers meer en meer ingezet voor upcycling projecten. Zo hebben wij al enkele container bars ontworpen. De voordelen spreken voor zich: lagere kosten, knap design, mobiel en overal inzetbaar.
Wij kunnen voor jou een container bar ontwerpen volledig op maat.
Design van je Container Bar: 

Eerst en vooral zitten wij samen om je wensen voor je container bar netjes uit te werken naar een 3D tekening. In dit onderdeel bekijken we wat mogelijk is en passen wij onze vakkennis toe. Welke voorzieningen denk je nodig te hebben? Water, elektriciteit, afwasbak, hoeveel doorgeefluiken, welke verlichting enzovoort. Nadien gaan we over tot de berekening van de kosten.

Berekening van de kosten voor je Container Bar: 
Nadat we het design van je container bar volledig op punt hebben gesteld, kunnen we overgaan tot een gedetailleerde berekening van de kosten voor je container bar. Wij zijn heel transparant wat dit betreft. Van ons zult u geen overall prijs krijgen waarin een totaal bedrag wordt voorgeschoteld. Integendeel, wij lijsten ons materiaal op en berekenen de werkuren die we nodig achten voor je container bar.
Bouw van je Container Bar: 
In dit stadium is het Design voorgelegd, zijn de kosten duidelijk en heeft u de wijze beslissing genomen om het project te laten starten. Hier zijn wij natuurlijk heel blij om, en wij starten meteen met de bouw van je container bar. Door het project heen houden wij u op de hoogte van de stand van zaken.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten