Container Garage

Een garage maken met zeecontainers: 
Waarom geen garage zetten met behulp van containers? Dit kan met 20ft containers, 40ft containers of een andere lengte. We moeten de zijwanden dan uitslijpen en verstevigen om zo 1 ruimte te krijgen. Het aan elkaar vast lassen gebeurt ter plaatse.
Design van je container garage: 

Hoe pakken wij jouw project aan? Wel, wij zijn een familiebedrijf dus onze aanpak is heel persoonlijk. Je kan na afspraak langskomen voor een koffie en meteen jouw ideeën op ons laten afkomen. We schetsen het uit op papier, kijken na wat er mogelijk is. Nadien lopen we rond op het terrein om je een gevoel te geven bij containers. Op basis van de schets gaan we over tot de kostenberekening.

Kostenberekening van je container garage: 
Nu is het belangrijk om te weten wat je container garage gaat kosten natuurlijk. We werken alles in detail uit en lijsten de kosten op zodat je niet voor verassingen komt te staan. In dit stadium berekenen we ook de looptijd van je project. Een gemiddelde container garage situeert zich tussen de €15.000 en €30.000.
Bouw van je container garage: 
Nu de kosten gekend zijn van je containergarage, ligt de bal in jouw kamp of je akkoord gaat of niet. Onze prijzen zijn heel competitief daar we alles in-house doen. De ombouw, de installatie van elektriciteit, het schilderen, meubilair bevestigen en dergelijke meer. In onze workshop gaan we voor jou aan de slag! Na akkoord, tekenen we het digitaal uit en bevestigen we het project. We vragen een voorschot van 40% voor de aanvang van de werken.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Donderdag: 9:00 tot 17.00 na afspraak
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten