Container Poolhouse

Een poolhouse maken met zeecontainers : 
Ja hoor, je leest het goed. Wij kunnen een Poolhouse maken dat volledig is gebouwd met gebruikte zeecontainers. Een container is sterk, robuust, milieuvriendelijk daar we een tweedehandse container gebruiken.
Design van je Container Poolhouse : 

Het allereerste dat we doen, is je poolhouse uitschetsen op papier. Voor de ramen werken wij uitsluitend samen met Profel, de enige Belgische ramen en deuren fabrikant met het CE keurmerk. We werken met templates die we kunnen doorsturen waarop u de aanpassingen kan aanbrengen die u graag had gezien.

Kostenberekening van je Container Poolhouse : 
Eens we de eerste schets hebben gefinaliseerd, kunnen wij de kosten uitwerken voor dit steeds op maat gemaakt project. Zo brengen we alles in rekening; de container, verlichting, afwerking, ramen plaatsing,. Deze zullen varieren tussen de €10.000-€30.000 excl btw.
Bouw van je Container Poolhouse : 
Het design is bevestigd, dit wordt gedigitaliseerd en na ontvangst van een 40% voorschot starten wij met de werken. Enige werken ter plaatse worden in regie berekend.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Donderdag: 9:00 tot 17.00 na afspraak
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten