Container Poolhouse

Een poolhouse maken met zeecontainers : 
Ja hoor, je leest het goed! Wij kunnen een poolhouse maken dat volledig is gebouwd met gebruikte zeecontainers. Een container is sterk, robuust én bovendien milieuvriendelijk omdat we een tweedehandse container gebruiken.
Design van je Container Poolhouse : 

Het allereerste wat we doen, is je poolhouse uitschetsen op papier. Voor de ramen werken wij uitsluitend samen met Profel, de enige Belgische ramen en deuren fabrikant met het CE keurmerk. We werken met templates die we kunnen doorsturen waarop u zelf aanpassingen kan aanbrengen.

Kostenberekening van je Container Poolhouse : 
Eens we de eerste schets hebben gefinaliseerd, kunnen wij de kosten uitwerken voor dit steeds op maat gemaakte project. Zo brengen we alles in rekening; de container, verlichting, afwerking, plaatsing van de ramen,... Deze zullen varieren tussen de €10.000-€30.000 excl btw. Een afgewerkte poolhouse moet je rekenen op een 750€/m2.
Bouw van je Container Poolhouse : 
Het design is bevestigd, dit wordt gedigitaliseerd en na ontvangst van een voorschot (40%) starten wij met de werken. Enige werken ter plaatse worden in regie berekend.

OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten