Container Poolhouse

Een poolhouse maken met zeecontainers : 
Ja hoor, je leest het goed. Wij kunnen een Poolhouse maken dat volledig is gebouwd met gebruikte zeecontainers. Een container is sterk, robuust, milieuvriendelijk daar we een tweedehandse container gebruiken, en mobiel! Deze kan praktisch overal ingezet worden.
Design van je Container Poolhouse : 

Het allereerste dat we doen, is je poolhouse volledig uit tekenen zodat je meteen ook kan zien hoe dit eruit gaat zien eens het klaar is. Voor de ramen werken wij uitsluitend samen met Profel, de enige Belgische ramen en deuren fabrikant met het CE keurmerk. Dus maak een afspraak en kom maar langs bij ons op kantoor en schets je idee.

Kostenberekening van je Container Poolhouse : 
Eens we het design vervolledigd hebben en je tevreden bent over alles, werken wij de kosten uit voor dit steeds op maat gemaakt project. Zo brengen we alles in rekening; de container, verlichting, afwerking, ramen plaatsing,... We willen niet dat je voor verassingen komt te staan, dus zijn hier heel helder in.
Bouw van je Container Poolhouse : 
Alles is nu in kannen en kruiken, dus wij starten met de bouw van je container Poolhouse.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten