Container Showroom

CONTAINER SHOWROOM

Een Showroom maken met zeecontainers: 
Hoe cool zou het zijn om je wagens te parkeren in omgebouwde zeecontainers? Of wil je een nieuw model in de kijker zetten? Dit is een echte eyecatcher waarmee je iedereen achterover doet vallen!
Design van je Container Showroom: 

We starten altijd met een zeecontainer, al dan niet gebruikt, en op basis hiervan maken we samen een schets. Jouw ideeën voor het licht, de ramen, de vloer, alles passen we toe in een professioneel design. We digitaliseren het netjes zodat je een ideaal beeld voor ogen kunt halen van jouw showroom.

Kostenberekening van je Container Showroom: 
Wat kost een container showroom nu? Wel, afhankelijk van het aantal containers, de geplaatste ramen, de verlichting en dergelijke meer maken we een totaalprijs voor jouw specifiek project.
Bouw van je Container Showroom: 
Er is een akkoord over de prijs, dus we gaan meteen voor jou aan de slag. We zetten de containers in de workshop en beginnen aan het zware werk, het uitslijpen van de wanden en het lassen van van verstevigingen aan de toprails. Nadien geven we de container een lakje verf en is hij klaar voor de installatie van de ramen.

OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten