Container Tuinhuis

Een tuinhuis maken met zeecontainers: 
Ben je op zoek naar een andere manier om een leuk tuinhuis neer te zetten? Waarom geen zeecontainer laten ombouwen? De structuur van de container is stevig, robuust, en het ziet er cool uit! Niet onbelangrijk, een zeecontainer kan je helemaal aanpassen naar je wensen.
Design van je container tuinhuis: 

Eerst en vooral moeten wij van jou weten wat voor tuinhuis je graag had gehad. Wil je er een raam in? Wil je een propere werkruimte om te sleutelen? Wil je al het tuingerief een mooie plaats geven? Had je graag knappe verlichting gehad en valse wandjes? Alles kan! Op basis van je wensen, schetsen we deze op papier even uit.

Kostenberekening van je container tuinhuis: 
Het eerste design is rond en nu wil je natuurlijk weten wat het gaat kosten. Elk project is custom-made dus we berekenen voor jouw project specifiek alle kosten. In dit stadium geven we je ook een looptijd mee zodat je een idee hebt wanneer jouw container klaar is. Onze tuinhuizen variëren tussen de €5000 en €15.000.
Bouw van je container tuinhuis: 
Er is een akkoord, dus we starten aan de bouw van je tuinhuis. Na ontvangst van het voorschot, plaatsen we de container in de workshop en starten met het zware werk; het uitslijpen, lassen en meer. Nadien geven we de container een lakje verf, voorzien hem van elektriciteit en loodgieterij. Vervolgens bouwen we alles in op basis van het design.

OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten