Container Zwembad

Een zwembad gebouwd met zeecontainers: 
Een zwembad hoeft niet altijd duur te zijn, dat zal je merken als je bij ons prijs vraagt voor een zwembad gebouwd met een zeecontainer. Wij starten steeds met nieuwe 20ft zeecontainers voor de bouw van uw Cocupool.
Ontwerp van je Cocupool: 

We hebben een standaard Cocupool ontworpen waarvan u de meeste informatie kan vinden in de brochure. Indien u een andere indeling wenst, is dit ook mogelijk.

Prijs van je Cocupool: 
De prijs van de Cocupool hangt af van de gekozen configuratie. Vraag ernaar via Whatsapp of e-mail.
Bouw van je Container Zwembad: 
Eens er een akkoord bereikt is, starten wij met de bouw van je Cocupool. De exacte levertermijn hangt af van het aantal klanten die je zijn voorgegaan en reeds in productie staan. Reken een 6-8 weken.

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten