Container Zwembad

Download Brochure

CONTACTEER ONS

Een zwembad gebouwd met zeecontainers: 
Dit concept is overgewaaid vanuit het buitenland maar met veel trots kunnen wij stellen dat wij als eerste zijn gestart met dit concept in België in 2017! Samen met een eerste gewillige klant zijn we ervoor gegaan. We hebben de meeste ervaring met 20ft modellen. Ondertussen hebben we ook enkele 30ft modellen gebouwd. Deze zijn 8 meter lang en hiervoor werken we met een 40ft container die we inkorten naar 8 meter.
Ontwerp van je Cocupool: 

We hebben een standaard Cocupool ontworpen waarvan u de meeste informatie kan vinden in de brochure. Indien u een andere indeling wenst, andere hoogte zodat de pool nauw aansluit aan uw terras of nog iets anders, is dit ook mogelijk en kan dit besproken worden. Echter zal hier een meerprijs aan vasthangen.

Prijs van je Cocupool: 
De prijs van de Cocupool 20 zonder raam met warmtepomp en systemen en verlichting start momenteel aan €28.000 excl btw. Prijs transport afhankelijk van manier van plaatsing en exacte afleverlocatie.
Bouw van je Container Zwembad: 
Eens er een akkoord is bereikt, starten wij met de bouw van je Cocupool. De exacte levertermijn hangt af van het aantal projecten die reeds in productie staan. Houd rekening met een duur van 6 tot 8 weken.

OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten