OVER ONS

Wat we doen

Wie we zijn


Ons Team

Management

Vincent Meers

Vincent Meers

The Founder

Vincent kwam in 2017 met het idee om de mensen te voorzien van containerconcepten in de privesfeer en heeft dit sindsdien uitgebouwd met steun van het hele team.

William Meers

William Meers

The Tech Guy

William is de ingenieur. Tekeningen die wat meer krachtberekening nodig hebben, komen van zijn hand. Hij doet dus de complexe berekeningen om te zien of uw idee realiteit kan worden.

Anthony Meers

Anthony Meers

The People Guy

Anthony kijkt vanop een afstand toe en geeft raad en advies wanneer dit wordt gevraagd.

Sales

Eric Noe

Eric Noe

The Sales Guy

Eric is in het team gestapt op freelance basis nadat hij bij ons een container kantoor heeft gekocht. De containermicrobe heeft hem gebeten en zijn enthousiasme zorgt ervoor om er elke dag voor te gaan!

Production

Senne Van Camp

Senne Van Camp

The Design Guy

Senne heeft ons recent vervoegd aan het team als onze in-house designer. Hij tekent voor ons projecten uit en volgt vervolgens de verschillende ombouw projecten nauw op.

Operations

Hubert Zajac

Hubert Zajac

The Chief of Operations Guy

Hubert volgt projecten die we realiseren op en komt mee naar de werven om de werken in goede banen te leiden. In het atelier kijkt hij het werk na van ons team dat de containers ombouwt.

The Team

The Team

The Operations Guys

Ons team bestaat uit getalenteerde jongens die elk hun eigen specialiteit hebben. Zo hebben we lassers, houtbewerkers, elektriciens in het team zitten.

Marketing

Thomas Guinee

Thomas Guinee

The Social Media Guy

Thomas is de muisklikkende, scrollende en tokkelende drijfveer achter al onze digitale campagnes. Hij gidst ons gezwind als een hinde door de Social Media Jungle en zorgt ervoor dat onze ContainerConcepts de nodige virtuele aandacht krijgen.

IT

<a href="https://www.fortunetechnologyindia.com"  target="_blank">Rakesh Shingala</a>

Rakesh Shingala

The Website Guy

Rakesh zorgt ervoor dat onze digitale webstek altijd op orde staat en de juiste info overbrengt.Telkens wanneer er nieuwe realisaties en mogelijkheden bijkomen, tovert Rakesh ze online.OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten