OVER ONS

Ons Team

Management
Vincent Meers

Vincent Meers

The Marketing & Sales Guy

Vincent zorgt voor de website en de commerciële kant van containerconcepts.be. Hij behandelt aanvragen die binnenkomen via e-mail of telefoon en bedenkt strategieën om Containerconcepts.be op de markt te brengen.

William Meers

William Meers

The Tech Guy

William is het computer brein en designer. Alle tekeningen die wij u zullen aanleveren, komen dus van zijn hand. Hij doet ook de complexe berekeningen om te zien of uw idee realiteit kan worden.

Anthony Meers

Anthony Meers

The Manager

Anthony is het management brein achter de organisatie. Hij stuur ons in de goede richting en stuurt ons bij waar nodig. Hij kan goed om met personeel en gerelateerde zaken.

Sales
Scott Ronsijn

Scott Ronsijn

Sales West-Vlaanderen

Scott is de laatste aanwinst aan ons team. Als freelancer overziet hij de regio West-Vlaanderen. Indien je graag hebt dat hij bij jou langskomt, kan je hem ook rechtstreeks bellen op +32468 177 577

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten