Pop-up Container

POP-UP CONTAINER

Een Pop-up store maken met zeecontainers: 
Je kent het misschien van Engeland? Of heb je Boxpark in Dubai al eens bezocht? Knappe omgebouwde zeecontainers die dienen als pop-upstores. Wij kunnen deze ook voor jou bouwen!
Design van je Pop-up Container: 

Hoe je pop-up store eruit moet zien, bepaal je helemaal zelf! Wij kunnen je hier uiteraard mee assisteren, maar uiteindelijk weet jij als de beste hoe je deze graag had ingedeeld. Kom gerust bij ons op de koffie, en we werken samen iets uit. Wij zijn een familiebedrijf die de persoonlijke aanpak heel belangrijk vindt.

Kostenberekening van je Pop-up Container: 
Wat kost dergelijke pop-up container nu? Wel, prijzen varieren op basis van je behoeftes. We krijgen dagelijks aanvragen binnen waarin iedereen heel nieuwsgierig is naar een prijs maar wij kunnen hier geen vaste prijs op plakken daar het allemaal af hangt van hoe deze voor jouw moet worden ingedeeld. Elk project is custom-made dus wij maken telkens opnieuw een kosten berekening op maat.
Bouw van je Pop-up Container: 
De hamer is gevallen, de moeilijkste keuzes zijn gemaakt dus wij kunnen starten aan de bouw van je project!

OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Hou je wel rekening met onze openingsuren?

  • Maandag-Vrijdag: 7:00 tot 15.30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten