container bar

container bar container bar

Project Beschrijving

  • Bezorgdatum: 
    14/04/2017

Deze container bar is plug and play en voorzien van: - 2 biertapzuilen met telkens 2 biertaps, dus 4 in totaal - 2 wegneembare lekbladen onder de tapzuilen - 2 droogkoelers 40K Kontakt profi - Spoelingsysteem - Inox Wasplaats met 2 op maat gemaakte spoelbakken - Inox schab boven de wasplaats - 490L inhoud Ijskast met schuiframen - Bereidingsplaats voor cocktails en wijn met ijsbak volledig in inox - Inox schab boven de bereidingsplaats - Valse wand in hout met verborgen ledverlichting die ingesteld kan worden in kleur naar keuze - Kabelgoten met ingebouwde dimbare spots - 2 afneembare togen zodat de container steeds proper kan afgesloten worden - 2 luiken met gasdrukveren - Rubberen vloerbekleding voor makkelijk onderhoud Verder hebben we een valse achterwand gestoken met daar achter led verlichting die je kan instellen in verschillende kleuren. De container is ook voorzien van lichtspots boven de bar. De toog aan de buitenkant is afneembaar zodat de container ook makkelijk te transporteren valt. De container heeft aan de buitenkant een elektrische aansluiting alsook voorzien van een kraantje om water aan te sluiten.


OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten