container podium

container podium container podium

Project Beschrijving

  • Bezorgdatum: 
    2016

Voor Turnhout Bouwt Een Feestje hebben wij een op maat gemaakt podium gebouwd dat in enkele minuten moest kunnen worden opgebouwd en nadien ook snel worden afgebroken.

De uitdagingen

De uitdaging bestond er in dat het festival in opbouw niet meer dan 2 dagen mocht duren (licht & geluid inclusief), en dat we geen verankeringspunten mochten aanbrengen op het plein.

Het gaat in totaal over 6x20ft containers, waarbij volledige zijkanten/daken werden weggehaald en verstevigd, en zodoende werden aangepast naar 4 containers die rechtop worden geplaatst (voor geluidsinstallatie & licht inclusief horizontale ligger voor bevestiging slings & ronde alu buis opzet frame ) en 2 die omgedraaid op elkaar gemonteerd worden die fungeren als DJ booth. In de boxen werden dubbelwandig waterdichte bakken gelast die gevuld worden na opstelling en dienst doen als ballast van 5-6 ton voor de rechtopstaande en ruim 12 ton voor de dj booth. Tanks aflaten daarna is met een brandkraan, op ongeveer een uur leeg. Technische tekeningen heb ik niet maar kan ik nog wel bezorgen indien nodig (gemodificeerde iso 20ft container), de volumes zijn derhalve wel makkelijk mee te geven :

- 4 x boxcontainer rechtop : (B)2,4m x (L) 2,5m x (H) 6.05 m
- DJ boot op elkaar : (B) 2.5m x (L) 6.05m x (H) 4.8m

Het voordeel met deze opstelling is dat je kan spelen met de opstelling, en de grote van de voorziene “arena” door de cirkel groter of kleiner te maken.


OVER Containerconcepts.be

Uitgegroeid tot een nieuwe specialisatie binnen een bedrijf dat zich toespitst op het herstellen van koelcontainers, realiseren we intussen al enkele jaren project- en bouwdromen door creatief jongleer- en goochelwerk met de gekende metalen kisten, die we aanpassen en modelleren naar de wensen van onze klanten.

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten