container tuinhuis1

container tuinhuis1 container tuinhuis1

Project Beschrijving

  • Budget: 
    15.000 EURO
  • Bezorgdatum: 
    2016

Deze poolhouse is gebouwd met 2 20ft zeecontainers. Eerst hebben we de containers uitgeslepen en geschuurd. Nadien versterkt voor het raam te kunnen dragen en vervolgens overgegaan tot spuitwerken. De klant heeft in dit geval gezorgd voor de plaatsing van de ramen. Wij raden ook steeds aan om de ramen ter plaatse te installeren zodat er geen schade kan oplopen tijdens het transport. Eens geplaatst in uw tuin, kan men overgaan tot de installatie van de ramen. Dergelijk poolhouse heeft verschillende voordelen. Zo is het goedkoper en sterker dan andere bouwmaterialen. Plus, het ziet er gewoon vet uit!

De uitdagingen

Door onze ervaring hadden we in dit geval geen speciale uitdagingen die voor ons nieuw waren. Uiteraard is er een denkproces aan voorafgegaan waarbij we moesten rekenen op het verlies van draagsterkte van de toprail doordat we bijna de volledige zijkant moesten uitslijpen alsook de rear en de front van 1 container. Hierdoor moesten we verstevigingen plaatsen waardoor de container niet zou in elkaar zakken.


OVER Containerconcepts.be

hello@containerconcepts.be

ONS KANTOOR

De openingsuren

Een prangende containervraag? Of zit je met een project dat smeekt om een Container Concept? Wij zijn één en al oor. Graag steeds een afspraak maken.

  • Maandag-Vrijdag: ENKEL NA AFSPRAAK
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten